17.4.13

per amor i respecte als nostres infants

Encants en lluita és una plataforma formada per membres de la comunitat educativa de l'Escola dels Encants en defensa d'una escola pública, democràtica i de qualitat davant dels efectes de l'actual conjuntura econòmica i política. Aquesta situació es tradueix en retallades que afecten el personal, els materials educatius i el manteniment de les infraestructures, entre d'altres.

Davant d’aquesta gravíssima situació, els mestres, les famílies i els professionals del centre estem carregant amb tota una sèrie de responsabilitats que no ens pertoquen per pal·liar els incompliments dels governs cap a l’educació pública. Volem manifestar el nostre rebuig total a la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat de l'Ensenyament (LOMQE)

La plataforma @encantsenlluita ha decidit utilitzar l'espai amb una sèrie d'actes reivindicatius en defensa de l'escola pública i de qualitat partint de l'amor i el respecte que tenim pels nostres infants. Aquests consistiran en 10 dies d'activitats obertes a la ciutat per reflexionar sobre educació i societat, activitats informatives i lúdiques amb l'objectiu de fer partícip el nostre entorn de les reivindicacions que ens mobilitzen i donar-les a conèixer a les autoritats pertinents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada