21.4.13

jocs i més reflexions

Continuem a #encantsenlluita amb molta força. Per això us convidem a compartir avui, a partir de les 5 de la tarda, jocs en família. Andrea de Lotto, professor de psicomotricitat que col·labora amb l'Escola dels Encants i gran impulsor de la iniciativa #encantsenlluita, ens farà gaudir de dues hores de jocs en família, per a petits i grans.

Andrea Bernardo De Lotto, és llicenciat en  Filosofia i Lletres, educador amb adolescents per l’Ajuntament de Milano; mestre d’escola primària per l’estat italià; i diplomat a l’escola triennal de psicomotricitat CNRPP de Milano seguint les línies del professor Bernard Aucouturier. Podeu conèixer-lo una mica més veient aquest video.

Però això no és tot. Després, a partir de la 7 de la tarda, continuem amb la lluita i avui reflexionem sobre "El grup humà: un espai de pensament i motor d'acció davant la catastrofe" i ens acompanyarà l'Àngels Vives, psiquiatra i psicoanalista. Ella és docent i supervisora clínica de centres mèdics, CSMA de Barcelona i rodalies. També és membre del Grup Alfa i del Patronat de la FCCSM (Fundació Congrés Català de Salut Mental). Amb les crisis que patim avui en dia, han sorgit molts grups que volen lluitar pels drets de tots. L'Àngels Vives ens parlarà, des de la seva especialitat, de la importància de la formació de grups de lluita en aquests moments i quina és la seva  rellevància en l'assoliment d'objectius.

Us hi esperem!

A tot això, estem preparant un escrit de resum amb les reflexions d'ahir amb de l'Arcadi Oliveres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada