26.4.13

després de la tancada continuem amb energies

Ahir, durant la tancada, els petits anaven a dormir amb música de bressol al violí... tot un luxe!

Amb la tancada vam renovar les energies per continuar  i avui comencem a les 5 de la tarda amb un taller de maquillatge pels infants. Sembla que el clima no ens farà la guitza.

També a les 5 de la tarda, tindrem activitats pels pares i mares. Avui ens acompanyarà el Jordi Mateu amb la xerrada Anàlisi i proposta de canvi en el sistema educatiu des de la mirada de l'educació viva. El Jordi es dedica a la formació de professorat i l'assessorament de centres i és un dels coordinadors del CRAEV, Centre de Assessorament i Recerca de l'Educació Viva. Les famílies de l'escola dels Encants el coneixem perquè sempre ens dona un cop de mà i consells sobre l'acompanyament i creixement dels nostres fills. No us ho podeu perdre!

Per a les 7 de la tarda, tenim programada una xerrada a càrrec de Gerardo Pisarello, però ens ha comunicat aquest mateix matí que potser no podrà venir. Estem a l'espera de tenir notícies d'ell. Si finalment podem fer la xerrada, ens parlarà de L'actual involució en drets socials, econòmics, polítics i culturals. Pisarello és professor titular de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona i vicepresident de l'Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC). També és autor i editor de nombrosos articles i llibres sobre constitucionalisme, democràcia i drets humans.

Us hi esperem! Continuem a la lluita per amor i respecte als nostres infants.

IMPORTANT: Es suspèn la xerrada de Gerardo Pisarello. Intentarem reconvocar-la per més endavant. Estigueu atents!

Per tant modifiquem les activitati a les 7 de la tarda sessió de cine a #encantsenlluita. Tindrem cine infantil (pel·lícula a confirmar) i La Classe de Laurent Cantet (Ficció/Documental), el dia a dia de mestres de seundària en un institut públic de la zona urbana de Paris. Basada en el llibre homònim escrit per un mestre. Esteu convidats!

1 comentari:

  1. Per raons personals del convidat ES SUSPÈN la xerrada d'avui del Gerardo Pisarello, de les 7 de la tarda.
    Intentarem reconvocar-la per més endavant. Estigueu atents!

    ResponElimina