25.4.13

#25A Pren el teu centre

Arribem al 25A Pren el teu centre, una convocatòria a nivell estatal per a realitzar tancades a les escoles per impedir l'aprovació de la LOMQE / LOMCE, per dir prou retallades i prou acomiadaments.

Com moltes altres escoles, patim els efectes dels pressupostos d'educació dels últims anys. Les retallades han comportat un augment de ràtios, una disminució de les plantilles de mestres i un empitjorament de les seves condicions laborals i per desenvolupar la seva feina, una dotació insuficient dels materials educatius i un dèficit en el manteniment de les infraestructures  Els mestres i treballadors de les escoles n'estan patint cada dia les conseqüències, les famílies estan assumint tasques i despeses que no els corresponen per poder pal·liar alguns d'aquests efectes i els infants en són els principals perjudicats. Per això, manifestem el nostre rebuig total a la Llei LOMQE i lluitem per una escola pública, laica, democràtica, participativa, catalana i de qualitat que esdevingui motor de canvi per a una societat més justa. A l'Escola dels Encants ens tanquem!

Per a qualsevol informació que necessiteu sobre la tancada, podeu enviar un correu electrònic a encantsenlluita.comunicacio@gmail.com.

A les 8 del vespre farem una xerrada sobre L'atac que estan patint els mitjans de comunicació públics amb representants del Comité d'Empreses de TV3 i Catalunya Ràdio.

A les 9 del vespre s'ha fet una convocatòria per fer casserolades sorolloses a les portes de les escoles que estem fent tancades. Porteu estris metàl·lics per fer soroll.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada