18.4.13

avui comencem

A la reunió del Consell Escolar de l'Escola dels Encants, que es va fer ahir a la tarda, es va donar suport a la iniciativa d'#encantsenlluita. L'AMPA també ens dóna ple suport i col·laboració. Així, doncs, continuem amb les activitats i actes que s'han programat.

A partir d'avui, 18 d'abril, utilitzarem l'espai de l'escola per desenvolupar actes reivindicatius en horari extraescolar i farem xerrades, debats, tallers, projeccions de documentals... amb l'objectiu de reflexionar sobre el model d'escola i de societat.

Us convidem a participar i a lluitar per amor i respecte als nostres infants en l'acte d'arrencada d'aquestes activitats, que tindrà lloc a l'escola a partir de les 19 hores.

Durant deu dies, des del 18 al 27 d'abril entre les 17 i les 19h es faran activitats en família, i des de les 19 a les 21h hi haurà les xerrades o debats. Us informem d'algunes d'aquestes activitats que ja tenim confirmades:

Avui dijous 18 a les 19h farem una assemblea oberta a tothom per donar inici a les jornades i fer la presentació d'#encantsenlluita. Llegirem el Manifest aprovat en assemblea i explicarem com ens organitzarem els propers dies.

Demà divendres 19 a les 16.30h participarem de la cercavila d’AMPAs amb sortida des de cada escola cap a la plaça de la Sagrada Família amb motiu del inici de la Festa Major del Barri

El dissabte 20 d'abril a les 13h participarem de la Concentració-Vermut Popular pel Parc de Les Glòries a Consell de Cent i Cartagena. I a les 20h d'aquest dissabte 20 d'abril hi haurà una xerrada amb l'Arcadi Oliveres, economista que està impulsant el projecte Procés Constituent.

Us esperem a l'Escola dels Encants, Castillejos 180-184, de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada