22.4.13

comencem la setmana acompanyats

Avui, dilluns 22 comencem la setmana amb molta energia.

A partir de les 5 de la tarda ens torna a acompanyar l'Andrea de Lotto,que ens farà ballar Danses del Món. Balls en família. Convidem a pares i mares a ballar amb els infants; ens divertirem molt.

A les 18.15h farem una trobada amb l'Ada Colau, activista que a l'any 2009 va  organitzar la PAH (Plataforma dels Afectats per la Hipoteca) de Barcelona, organització que centra els seus esforços en el problema del deute hipotecari i els desnonaments, i reivindiquen la dació en pagament. L'Ada Colau és portaveu de la PAH i ha estat l'encarregada de presentar, en nom d'aquesta organització, de l'Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals i d'altres moviments socials que l’havien promoguda, una ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per un habitatge digne al Congrés dels Diputats d’Espanya. És coautora del llibre Vides hipotecades.

Desprès d'aquesta trobada podrem participar a la xerrada Les retallades en educació com a expressió de la socialització d'un deute ilegítim amb la Sònia Farré, de  la Plataforma Auditoría Ciutadana del Deute (¡No debemos!, ¡no pagamos!). Aquesta plataforma aplega des de març de 2012 els esforços d'un moviment que va començar l'octubre de 2011, en vàries ciutats espanyoles, per a realitzar una Auditoria Ciutadana del Deute a l'Estat Espanyol.

També ens acompanyaran en aquesta xerrada Marc Casanovas, de l' Assemblea d'Interins i Marea Groga, una plataforma que defensa l'escola pública, i també l'Ainoa Alanís de l'Assemblea de Filologia de la UB. Us convidem a participar-hi.

També estem preparant un resum de la xerrada que vam tenir ahir amb l'Àngels Vives.

Per amor i respecte als nostres infants. Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada