17.4.13

enllestim les jornades

Aquesta tarda es reunirà el Consell Escolar de l'escola amb un únic tema en l'ordre del dia: La Plataforma Encantsenlluita. Ja es va acordar, a l'última reunió del Consell on es va presentar la proposta de les jornades, que una vegada s'establís quines eren les accions de la plataforma @encantsenlluita, es convocaria una reunió extraordinària per tal d'aprovar o no les mateixes com a Consell Escolar.

D'altra banda, avui es posarà en comú tot el que s'ha fet des de la primera reunió entre famílies i mestres des que vam fer la primera assemblea al jardí de l'escola el dia 11 d'abril. En aquesta assemblea es va presentar i aprovar el Manifest que defineix la nostra lluita.

L'aprovació d'avui per part del Consell Escolar de les accions de la plataforma  significaria un consens i un recolzament d'aquest organ a les nostres accions i a l'esperit que ens mou. Si no s'aprovés no voldria dir que hauríem d'aturar la movilització, però sí que caldria que en replantejéssim les accions.

Us mantindrem informats i us convidem demà dijous 18 a les 19h al pati de l'escola, on us explicarem la nostra lluita i compartirem amb tothom una xerrada/assemblea oberta i participativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada