24.4.13

avui tenim teles i titelles, LOMCE i els avis

Si bé tenim feina acumulada, i encara no hem compartit amb vosaltres les reflexions de totes les xerrades i trobades, continuem amb molta força.

Avui a partir de les 5 de la tarda, com a activitat familiar per compartir grans i petits, tindrem tallers de teles i titelles. Us ho recomanem i us hi esperem!

Com que tenim molta gent que vol acompanyar-nos i molts temes per reflexionar, avui comencem també a les 5 de la tarda amb una trobada que tractará Com afecten les retallades i la LOMQE a l'educació pública i ens acompanyaran Rosa Cañadell, psicòloga, professora de secundaria i portaveu del sindicat USTEC.STEsMontse Ros, secretària general de CCOO Ensenyament, i Àlex Castillo, President de FaPaC, a més d'un portaveu d'Assemblea Groga. Amb tots ells participarem en una taula de debat sobre una proposta de reforma de llei educativa, la LOMCE/LOMQE, que afavoreix obertament la implantació de criteris de gestió privada en l’educació pública, que pretén eliminar la participació de la comunitat educativa als centres i que ataca frontalment el nostre sistema d’immersió lingüística.

Us convidem a participar-hi i a continuar després a l'escola, ja que a les 7 del vespre tindrà lloc la xerrada Avis a la lluita amb avis de l'escola dels Encants. Participaran Rosa Maria, Marçal Tarragó, Elisenda Guarro, Jaume Oriol i Carme Sánchez, tots els quals van lluitar per les escoles del CEPEC. Alguns es van tancar en escoles bressol i tots ells van lluitar per una escola pública, de qualitat, catalana i laïca. Compartirem un vespre que de ben segur serà familiar i distès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada