7.5.13

continuem...

Fa dies que no us expliquem res d'#encantsenlluita. En part és perquè hem parat per agafar aire. Però també és perquè estem organitzant una assemblea oberta en la que farem una valoració dels 10 dies de reflexió de què vam gaudir al mes d'abril i estudiarem com seguim amb la lluita. Ja tenim data: el proper dijous 9 de maig ens reunirem al pati de l'Escola, a les 7 de la tarda.

Si voleu conèixer l'ordre del dia estigueu atents al blog. De moment, i per a que us animeu a participar-hi, us deixem un tast de les activitats en família que vam fer entre els dies 19 d'abril fins al 27 d'abril.

Vet aquí que una vegada...

... els més petits dels encants també volien participar a les activitats d'#encantsenlluita. No en vam fer cap per a ells el mateix dijous 18 perquè les activitats van començar cap al tard.

Divendres, tot just acabat l'horari escolar, vam marxar cap a la Plaça de la Sagrada Familia amb la Cercavila d'AMPAs de l'Eixample. Aquesta cercavila va estar organitzada entre el actes d'inici de la Festa Major de la Sagrada Familia. Des de l'escola vam sortir les famílies i vam cantar i fer soroll tot el camí. Aquí podeu veure un video de la cercavila.

El dissabte 20 vam anar a fer activitats a l'escola. Un grup de pares manetes van fer feines per millorar els espais que fan servir els nostres infants. Algunes mares amb la màquina de cosir van preparar la decoració de l'escola per a la celebració del Sant Jordi. Començava el cap de setmana amb molta força i energies. Us deixem un tast d'aquesta jornada de treball.


El Pau va començar a fer el mapa conceptual...

El diumenge, el gran impulsor d'aquesta iniciativa, l'Andrea de Lotto en va fer jugar en família. Amb molta energia i imaginació els nens van fer de serps, lleons, ocells, tortugues i van gaudir del sol de primavera corrent per tot el pati de l'escola. Ja us vam explicar que l'Andrea de Lotto és professor de psicomotricitat de l'escola.
Dilluns, l'Andrea va continuar fent-nos moure pel pati de l'escola. Va organitzar gairebé dues hores de diferents danses del món - l'Andrea és italià -. Vam començar la setmana amb ritme. Mireu aquestes fotos.






... Sant Jordi arriba com un cavaller, amb la seva llança travessa el carrer...

El dimarts 23 - Sant Jordi! - l'Ampa de l'escola va organitzar la festa dels nens i tot el dia van tenir activitats relacionades amb sants jordis, dracs, princeses, roses i llibres. Van acabar la tarda amb el mercat d'intercanvi de llibres que es fa en família.

El dimecres 24 feia molt de vent i pensàvem que els infants no gaudirien de les seves activitats però quan va venir Lu Prestach, amb les teles del circ, van fer cua per provar de què anava això. Mireu!




















Després els va acompanyar la Núria Mestres i la Quimeta. Sota la figuera dels Encants els infants va estar molts atents asseguts mirant i escoltant.




















Dijous vam fer la tancada i totes les famílies a la tarda ens preparàvem per la nit a l'escola. Vam començar amb la casserolada a la porta de l'escola a les 9 de la nit. Gràcies Alfred Santapau pel record d'aquest #25A



Divendres, per acabar la setmana, va venir la Lourdes Prada amb totes les pintures i estris i disposada, amb molta paciència i calma, a fer maquillatge de tota mena: princeses, prínceps, gats, papallones i més coses. Els nens van estar una mica impacients però tots van quedar guapos.


Dissabte tot ja estava arribant al final, però els nens volien més i la pluja no ens va deixar fer les activitats al pati. Com molts sabeu, el pati estava ple d'aigua. Vam escollir la sala de psicomotricitat i el Ricard Boix va venir a fer una mica de màgia, ens va explicar la llegenda de Sant Jordi amb ombres i titelles i vam fer un ball al final. Vam tenir moments d'emocions màgiques, de serenor amb poca llum i d'exaltació movent tot el cos.







...i vet aquí un gos i vet aquí un gat que sota la pluja vam caminar...

I el #28A, els nens també com els de Sanaüja es van posar sota la pluja...

Tots junts vam caminar des del Passeig de Gràcia-Aragó fins l'Estació de França...


... per una educació pública de qualitat, democràtica, laica, catalana i activa que garanteixi la cohesió social i la igualtat d'oportunitats.

Gràcies a tots per acompanyar-nos i fer gaudir d'aquestes tardes de lluita als nostres infants.

1 comentari:

  1. He podido escuchar la mesa redonda a la que no pude asistir gracias a que lo habéis colgado aquí. Gracias por todo, sigo disfrutando de las actividades de la otra semana. gracias, gracias, gracias!!

    ResponElimina