25.8.13

primera marxa per l'educació pública

Estem de vacances, però això no vol dir que deixem de lluitar.

Tal com diu una de les reflexions que vam recollir de la taula rodona que vam fer al mes d'abril: En el canvi que cal fer, a l'educació, hem de participar totes les persones i totes ens n'hem de fer responsables. En aquesta línia, ahir va començar la 1a Marxa per l'educació pública, des de bressol fins la universitat, que vol mobilitzar famílies, mestres, treballadors/es, professors/es, infants i joves. És una nova oportunitat per defensar l'educació pública, sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica i per al poble.

Aquesta marxa consisteix a recórrer 135km reivindicatius en diferents etapes i durant vuit dies, i s'hi pot participar de diferentes maneres i en diferents trams. Tota la informació és en aquest enllaç. Entre d'altres coses, hi trobareu el manifest de la marxa, on s'expliquen tots els motius de mobilització, el tríptic informatiu que descriu totes les etapes i un formulari d'inscripció.

... amb la Marxa per l'Educació comença una nova etapa en la lluita per l'Educació Pública que no s'aturarà fins a veure aconseguits els nostres propòsits, ja que tenim la convicció que per a construir una nova societat l'educació és el principal camí.

Us animem a participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada